Πηγή φώτο: ermion.gr

Πηγή φώτο: ermion.gr

Στην Ελλάδα το Survivor της Σουηδίας

8239 Επισκέψεις στο άρθρο

Φύγε τώρα για την περιοχή που μέσα στον Σεπτέμβριο θα γυριστεί το σουηδικό Survivor.

 
Στην Ερμιονίδα για το σουηδικό Survivor
Οι Σουηδοί αποφάσισαν να γυρίσουν το Survivor της χώρας τους στην Ελλάδα και την πανέμορφη Ερμιονίδα. Το Eternal Glory όπως θα ονομάζεται η παραλλαγή του πασίγνωστου σόου θα λάβει χώρα από τις 8 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Ερμιονίδα. Στο παιχνίδι θα λάβουν μέρος 12 άνδρες και γυναίκες Παγκόσμιοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες της Σουηδίας και θα συνδυάζει αθλητικές δοκιμασίες με ριάλιτι σόου.
 
Μπίστι: Η ουρά της Αργολίδας
Αν δεις το Μπίστι από τον χάρτη ή σε φωτογραφίες το σχήμα του θα σου θυμίσει πόδι ή ουρά γι΄ αυτό και χαϊδευτικά αποκαλείται ως η «Ουρά της Αργολίδας». Εξερεύνησε την κατάφυτη περιοχή του και αναζήτησε στο άλσος του τους ναούς που ήταν διάσπαρτοι κατά την αρχαιότητα στην περιοχή. Οι αρχαίοι ναοί του Ποσειδώνα και της Αθηνάς βρίσκονται κάτω από τα πεύκα, ενώ μην χάσεις και το γραφικό ξωκλήσι του Αϊ Νικόλα.
 
Ερμιόνη μια πόλη 5.000 χρόνων
Επίλεξε για διανυκτέρευση την πανέμορφη κωμόπολη της Ερμιόνης που κατοικείται αδιαλείπτως εδώ και 5.000 χρόνια. Δες το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης που συνεδρίασε η Γ Εθνοσυνέλευση του 1827. Επισκέψου επίσης το Δημαρχείο όπου στο προαύλιό του μπορείτε να δείτε τα σημαντικά αρχαία ευρήματα. Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για να δείτε τον κάμπο με τα ρόδια από τον λόφο της πόλης.
 
Βουτιές στην Κόστα και μονοήμερη στις Σπέτσες
Πήγαινε στην Κόστα και βούτα, στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία, παραλία της περιοχής και απόλαυσε το μπάνιο στα ρηχά νερά της. Από την Κόστα πάρε καραβάκι και κάνε απόλαυσε μία μονοήμερη εκδρομή στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες. Μάθε περισσότερα για τις Σπέτσες εδώ.