Στην τελική ευθεία το Spetsathlon 2017

1621 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Σαββατοκύριακο 6 με 7 Μαΐου, οι Σπέτσες θα υποδεχθούν για πέμπτη συνεχόμενη φορά, την ελίτ των τριαθλητών αλλά και την πλειονότητα των φίλων του σπορ για το πασίγνωστο πια Spetsathlon.

 
Οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα διαγωνιστούν στο τρέξιμο την κολύμβηση και στην ποδηλασία με στόχο να χαρούν τη συμμετοχή και να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος σημαντικοί αθλητές από όλον τον κόσμο, αλλά και διακεκριμένοι Έλληνες αθλητές και ολυμπιονίκες.

Οι διοργανωτές έχουν διαμορφώσει ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων και παράλληλων εκδηλώσεων. Ο Δήμος Σπετσών αλλά και η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει τον θεσμό με πάνω από 250 εθελοντές να συμμετέχουν στην διοργάνωση αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο να δίνει δυναμικά το "παρών"  παρέχοντας ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες σε καφέ, μπαρ και ξενοδοχεία.

 

που να μεινετε - ΣΠΕΤΣΕΣ

  • Αρχοντική διαμονή με σύγχρονες ανέσεις

    Το Kastro Studios & Apartments είναι ένα διώροφο αρχοντικό που αναπαλαιώθηκε με πολύ προσοχή προκείμενου να διατηρηθεί η ομορφιά της παραδοσιακής, σπετσιώτικης αρχιτεκτονικής του κτηρίου, προσφέροντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια διαμονή στις Σπέτσες που θα σας μείνει αξέχαστη!
     2298075152, 2298075319 Περισσότερα