Στο μεγαλύτερο νησί που πας με το αμάξι!

Διαβάστηκε από 12451 αναγνώστες

Για την Πρωτομαγιά φτάσε οδικώς σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί, το μεγαλύτερο που μπορείς να πας με το αμάξι σου και απόλαυσε όλες τις ομορφιές του!

 
Η Πρωτομαγιά πλησιάζει και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα αξέχαστο τετραήμερο στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το μεγαλύτερο που μπορείς να μας οδικώς! Ο λόγος φυσικά για την Εύβοια που συνδυάζει πολλές από τις ελληνικές ομορφιές!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

  • Διαμονή... στην αγκαλιά των αστεριών

    Το ξενοδοχείο Αστρολάβος στη Λίμνη Ευβοίας ονομάστηκε έτσι για τις μαγευτικές νύκτες που προσφέρει, όταν ο ουρανός έχει ξαστεριά και παρατηρείς με γυμνό μάτι τον έναστρο ουρανό και βρίσκεσαι στην αγκαλιά των αστεριών. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν μοντέρνα επίπλωση, φωτεινή διακόσμηση και καθιστικό.
     2227032412 Περισσότερα

τι να κανετε - ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

  • Σουβλιστά και κρεατικά για καλοφαγάδες

    Στο καταπράσινο τοπίο της μαγευτικής ορεινής Στενής Ευβοίας, στα κελαρυστά νερά του ποταμού βρίσκεται η ταβέρνα Ο Κισσός. Μία από τις γευστικότερες προτάσεις της περιοχής με σουβλιστά και κρεατικά. Η ζεστασιά του ξύλου και τα γήινα χρώματα δημιουργούν μία οικεία ατμόσφαιρα όπου το τζάκι κλέβει την παράσταση.
     2228051226, 2228051527, 6977332576 Περισσότερα