Διαμονή σε «άλλη εποχή»

    17391 Επισκέψεις στο άρθρο

    Μόλις πέντε λεπτά από την Αρχαία Ολυμπία, βρίσκεται ένα μέρος που συνδυάζει τις σύγχρονες απολαύσεις με το αρχαίο κάλλος.

    Ο Βάκχος είναι ένα διώροφο πετρόκτιστο αρχοντικό που συνδυάζει πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις και φιλική ατμόσφαιρα και σας υπόσχεται ιδιαίτερες γαστριμαργικές απολαύσεις.

    Δωμάτια με πανοραμική θέα
    Τα δωμάτια που βρίσκονται στον όροφο του πέτρινου ξενώνα Βάκχος διαθέτουν ανεξάρτητο μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες με πανοραμική θέα στο δάσος όπου βρίσκεται στο ανατολικό μέρος του Κρονίου λόφου.
    Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα με κοινό παρανομαστή την πολυτέλεια, τη γουστόζικη διακόσμηση, τη ζεστασιά και την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας. Ξεχωρίζουν τα υψηλής ποιότητας λευκά είδη, η επίπλωση με παραδοσιακές αντίκες και τα έργα τέχνης.

    Ταβέρνα με θέα στην Αρχαία Ολυμπία
    Λένε πως το πιό νόστιμο φαγητό ειναι το σπιτικό, γιατί φτιάχνεται με αγάπη και υλικά πολυ καλής ποιότητας.
    Με αυτή τη συνταγή και σεβασμό στην τοπική παράδοση, τα πιο νόστιμα φαγητά μαγειρεύονται για εσάς καθημερινά στην ταβέρνα του Βάκχου .Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες που καθημερινά επιλέγονται από τοπικούς παραγωγούς.

    Βάκχος
    Καλέστε: 26240-22298
    Δείτε:     www.bacchustavern.gr/