Πυξίδα ρομαντισμού

    17381 Επισκέψεις στο άρθρο

    Εκεί που το αυθεντικό και γνήσιο συνδυάζεται με τη θέα του πατραϊκού κόλπου και την γέφυρα Ρίου-Αντίρριου μαγεύοντας τα βλέμματα, εκεί βρίσκεται ο δικός σας ιδιαίτερος προορισμός.

    Το Philoxenia Hotel Apartments βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον πάνω στο κύμα της θάλασσας. Η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, η φανταστική θέα στη θάλασσα, η αγριότητα του βράχου της Βαράσοβας, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα με τις εναλλαγές των χρωμάτων στον ουρανό, αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία και εγγυώνται για εσάς και την οικογένειά σας μία αξέχαστη διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

    Το συγκρότημα Philoxenia αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο και άλλα δυο κτίρια με διαμερίσματα και σουίτες, όλα πρόσφατα ανακαινισμένα με ξεχωριστό στυλ και διακριτική πολυτέλεια.
     
    Επιπλέον, τα διαμερίσματα 2-6 ατόμων είναι πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα με κουζίνα, ιδιαίτερο λουτρό, A/C,TV, ενώ τα περισσότερα έχουν θέα στη θάλασσα ή στο βουνό, με μεγάλα μπαλκόνια και χώρο καθιστικού που μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον άτομο.
     
    Για όσους θα ήθελαν να ξεφύγουν από τους μονότονους ρυθμούς και την ανία της πόλης, για όσους ζητούν ένα πραγματικό καταφύγιο μακριά από το πλήθος το Philoxenia Hotel Apartments αγκαλιάζει αμέσως τον επισκέπτη σεβόμενο την επιθυμία του για ευχάριστες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές.

    Απολαύστε την «ανατολή» της σελήνης από την κοντινή κορυφογραμμή της Βαράσοβας, λουσμένη στο φως του φεγγαριού, ιδίως τις νύχτες της πανσέληνου ή του Αυγουστιάτικου φεγγαριού. Το Philoxenia Hotel Apartments είναι ένας προορισμός που μπορεί να σας φιλοξενήσει όλη τη διάρκεια του έτους.

    Philoxenia Hotel Apartments
    Καλέστε:  26310 41300
    Δείτε: http://philoxenia-hotel.com/el/