Ο νικητής του διλήμματος!

    13821 Επισκέψεις στο άρθρο

    Τέλος σε ένα νησί με δεκάδες άλλους οδηγούς, τους προαναφερθέντες στενούς δρόμους και τους άπειρους οδηγούς, μικροατυχήματα γίνονται συχνά. Ένα ενοικιαζόμενο αμάξι, με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη που παρέχουν τα εξειδικευμένα γραφεία θα σε άφηνε ξέγνοιαστο για κάθε μικροπρόβλημα των διακοπών και ό,τι συμβεί στο νησί, θα μείνει στο νησί παρά να αγχώνεσαι για την ακεραιότητα του δικού σου αυτοκινήτου. Ψηφίστε λοιπόν ενοικίαση και γλιτώστε χρόνο, χρήμα, άγχος και ταλαιπωρία ενώ από την άλλη κερδίζεις και τις συμβουλές για τα οδηγικά κατατόπια του προορισμού σου από τους ντόπιους επιχειρηματίες ενοικίασης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    • Kostis

      Το άρθρο μοιάζει κεκαλυμμένη διαφήμιση γραφείων ενοικιάσεως. Ο καθένας γνωρίζει αν τον συμφέρει να νοικιάσει ή όχι. Λακούβες στους δρόμους έχει και η Αθήνα, υγρασία έχει και η Θεσσαλονίκη, tetris παίζεις και στην Κυψέλη...

        13
    • DACO

      ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ 5-7 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ!!!

        12
    • ΣΩΤΗΡΗΣ

      ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ? ΘΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΑ 1000 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

        11
    • Στάθης

      Το να ταξιδέψεις με το δικό σου αυτοκίνητο, έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να έχεις φορτώσει όλες τις αποσκευές σου και δεν θα ταλαιπωρηθείς με το φόρτωμα ξεφόρτωμα από το σπίτι, στο ταξί για το λιμάνι, από το ταξί στο πλοίο, από το πλοίο στο ενοικιαζόμενο κ.λ.π. Όλα αυτά τα φόρτωσε ξεφόρτωσε τα γλυτώνεις. Επίσης με το δικό σου αυτοκίνητο έχεις την άνεση της οδήγησης, αφού το ξέρεις καλύτερα, από κάθε άλλο. Ακόμη το κόστος, της μεταφοράς με το πλοίο, είναι πολύ μικρότερο, από το κόστος ενοικίασης. Επίσης γλυτώνεις τη γραφειοκρατία της υπογραφής του συμβολαίου, του ελέγχου της κατάστασης του οχήματος κ.λ.π. Ακόμη αν το δικό σου αυτοκίνητο είναι παλιό, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την ανάγνωση της οθόνης πολλαπλών οδηγιών, ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, με την οποία δεν είσαι εξοικειωμένος, πόσο μάλιστα αν δεν διαθέτεις smartfone και είσαι άσχετος, με αυτά τα συστήματα. Σε ότι αφορά την καθυστέρηση αποβίβασης από το πλοίο, θα έλεγα ότι αν μπεις στο πλοίο από τους τελευταίους, θα βγείς και από τους πρώτους. Θα μπορούσα να αναφέρω και διάφορους άλλους λόγους, άλλα αλλά θα το κλείσω εδώ.

        10