Το ελληνικό μέρος που λάτρεψε ο Αρμάνι

12845 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι επέλεξε να αγοράσει μία πανάκριβη βίλα στην Ελλάδα! Φύγε τώρα για να την ανακαλύψεις μαζί με το μέρος που βρίσκεται!

Η βίλα του Αρμάνι μαγνητίζει τα βλέμματα στα Σύβοτα Λευκάδας
Φύγε τώρα για τα Σύβοτα της Λευκάδας και ανακάλυψε την επιβλητική βίλα του Τζόρτζιο Αρμάνι. Ο πασίγνωστος Ιταλός σχεδιαστής λατρεύει τη Λευκάδα και την περιοχή των Συβότων και περνά τα καλοκαίρια του στο νησί του Ιονίου!  Η υπερπολυτελής βίλα του δεσπόζει στην πλαγιά των Συβότων που βρίσκονται στο Νοτιοανατολικό άκρο της Λευκάδας. Δες το γραφικό λιμανάκι τους, ένα από τα ομορφότερα των Επτανήσων και απόλαυσε την υπέροχη φυσική ομορφιά του.

Στη Λευκάδα κοντά στο Νυδρί βρίσκεται ο διάσημος  Σκορπιός, η μεγάλη αγάπη του Αριστοτέλη Ωνάση, το λατρεμένο του νησί, το «καταφύγιό» του. 
Το Νυδρί πρόκειται για το πιο κοσμοπολίτικο σημείο της Λευκάδας. Κατ ουσίαν πρόκειται για  ένα γραφικό ψαροχώρι στο παρελθόν, θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί τον «κράχτη του νησιού».  Δύο χιλιόμετρα από το Νυδρί, ο θρυλικός Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση. Είναι γνωστό πως αγόρασε το νησί το 1963 και από τότε το λάτρεψε όχι μόνο ο εγχώριος, αλλά και διεθνής τύπος.

Στους καταρράκτες στο Δημοσάρη θα βρεις πελώρια βράχια να  στέκουν και το νερό πέφτει με δύναμη σε μία καταγάλανη λίμνη  θα κάνουμε και δροσερή βουτιά.
Οι Καταρράκτες του Δημοσάρη βρίσκονται σε απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων από την θάλασσα, κι όμως η περιοχή  φέρνει κάτι σε ηπειρωτική Ελλάδα.
Το φαράγγι του Δημοσάρη, είναι η τοποθεσία όπου βρίσκονται οι όμορφοι καταρράκτες. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώνει τα νερά του στο ρέμα Δημοσάρη, που διασχίζει εν συνεχεία τον κάμπο του Νυδριού και προορισμός του είναι η θάλασσα. Προφανώς, πρόκειται για το σημαντικότερο φυσικό αξιοθέατο του νησιού. Είναι πραγματικότητα, πως μαγεύει τους πάντες.
 
Το ιστορικό κέντρο της Λευκάδας είναι σαν ουτοπία. Στενά, γραφικά σοκάκια,  εμπορικά μαγαζιά, τα καφέ και εστιατόρια και δεκάδες σημεία που θυμίζουν την ενετική παρουσία.
Το κάστρο της Αγίας Μαύρας ξεχωρίζει στην είσοδο του νησιού. Το 1300 ο Ιωάννης Ορσίνι άρχισε να χτίζει την Λευκάδα. Τα σπίτια σε απλά χρώματα βαμμένα, ενώ μοσχοβολούν τα λουλούδια στις παραδοσιακές αυλές. Εντυπωσιακά κτίρια και η επτανησιακή αισθητική δίνει το στίγμα της σε όλο το νησί.