Το ομορφότερο χωριό στα Τζουμέρκα

Διαβάστηκε από 10684 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/3/2018

Είναι το κεφαλοχώρι των Κεντρκών Τζουμέρκων και είναι «σκεπασμένο» από έλατα.

 

Φύγε τώρα για τα Κεντρικά Τζουμέρκα και ανακάλυψε το κεφαλοχώρι τους, το πανέμορφο Βουργαρέλι που μαγεύει κάθε επισκέπτη με την ομορφιά του και τις εξαιρετικές του υποδομές. Επιπλέον εξερευνήστε την ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων. Το ορεινό σύμπλεγμά τους θεωρείται μια από τις πιο επιβλητικές κορυφογραμμές της Πίνδου. Εδώ σε τούτο το βασίλειο των βράχων, των τρεχούμενων νερών και των απροσπέλαστων δασών, συναντάμε μερικά από τα πιο όμορφα χωριά της Ηπείρου και ένα από τα πιο ατίθασα ποτάμια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

  • Η αποθέωση της διαμονής

    Το Rouista Tzoumerka Resort βρίσκεται στο ελατοσκέπαστο Βουργαρέλι, το κεφαλοχώρι των Κεντρικών Τζουμέρκων. Απολαύστε μοναδική διαμονή σε ένα υπέροχο πέτρινο οικοδόμημα που θα σας καταπλήξει και θα σας ενθουσιάσει.
     2685022200 Περισσότερα
  • Η βάση για ξεκούραση και δραστηριότητες

    Σκαρφαλωμένος στην ανατολική πλαγιά του Ξηροβουνίου, στη Ροδαυγή της Αρτας, ο ξενώνας Nisista προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση, σε ένα χωριό διάσημο για το φυσικό πλούτο και το μυρωδάτο τσίπουρο. Απολαύστε δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορία, kayak, ποδηλασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς.
     2683071484 Περισσότερα