Φωτογραφία: www.visit-pilio.gr

  Σαν υπαίθριo μουσείο αρχιτεκτονικής

  Διαβάστηκε από 9013 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2019

  Από την πρώτη στιγμή η Βυζίτσα θα σας μαγνητίσει το βλέμμα με την υπέροχη αρχιτεκτονική των κτισμάτων της. Έχει μάλιστα καταφέρει να διακριθεί ανακηρυσσόμενη ως διατηρητέος οικισμός. Τα περιποιημένα, παραδοσιακά σπίτια διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ ορισμένα κοσμούνται και με υπέροχες ζωγραφιές.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  που να μεινετε - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

  • Σουίτες για ρομαντικούς ταξιδιώτες

   Το δικό σας εξοχικό στο Πήλιο λέγεται Αγλαΐδα και βρίσκεται στην Τσαγκαράδα. Το ξενοδοχείο διαθέτει απέραντη θέα στο Αιγαίο και απέχει μόλις 4 χλμ. από την παραλία του Μυλοπόταμου και 3 χλμ. από την παραλία της Φακίστρας. Απολαύστε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε φανταστικά δωμάτια με απόλυτη ησυχία και βασιλικό πρωινό.
    2426049097 Περισσότερα
  • Πανοραμική θέα και χαλάρωση

   Το ξενοδοχείο Aleka΄s House   βρίσκεται στη μαγευτική Τσαγκαράδα, στο ανατολικό Πήλιο, στο βουνό των Κενταύρων. Εκεί βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Πήλιο, που συνδυάζει διαμονή στο Πήλιο, στα πανέμορφα δωμάτια του, καφέ με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και ένα εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνα με καταπληκτικά τοπικά προϊόντα. Περισσότερα

  τι να κανετε - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

  • Ό,τι καλύτερο παράγει ο Βόλος!

   Το «Αυθεντικό» είναι από τις παλαιότερες εταιρείες στη Θεσσαλία και στο Βόλο, στην κατασκευή εδεσμάτων διατροφής σε δικό της εργαστήριο παρασκευής-τυποποίησης γλυκών κουταλιού και ζαχαρωδών προϊόντων. Τα γλυκά γίνονται από φρούτα της περιοχής, με απόλυτο σεβασμό στην Πηλιορείτικη παράδοση.
    2421051891 Περισσότερα