5η Athens International Tourism Expo

1948 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Αθήνας έρχεται για 5η χρονιά!

Η GreekTourismExpo μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και ανοδικής πορείας, διευρύνει πλέον τους επαγγελματικούς της στόχους και μεγαλώνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της και με επίκεντρο την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές και στοχεύει πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η έκθεση μετονομάζεται σε  Athens International Tourism Expo, ώστε να δίνει ακριβέστερα το διεθνές στίγμα της.

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 θα διοργανωθεί 7-9 Δεκεμβρίου, 2018, στο Metropolitan Expo και στοχεύει, τα επόμενα χρόνια,  να παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στον διεθνή τουρισμό, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Η έκθεση θα εξελιχθεί σταδιακά σε μία μεγάληΔιεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα που θα  συγκεντρώνει εκθέτες και επισκέπτες από πολλές χώρες δίνοντας, χρόνο με το χρόνο, στην Αθήνα τη θέση που της αξίζει σαν ένα Tourism Hub στην περιοχή της Μεσογείου και Νότιας Ευρώπης και ευρύτερα.

Tags: 0