Αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

3398 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2020

Θες να είσαι στο κέντρο μιας πανέμορφης πόλης έχοντας τα πάντα δίπλα σου αλλά απολαμβάνοντας και τις παροχές;

 
SAZ CITY LIFE HOTEL... Βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων και προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ζήσει μία νέα ολοκληρωμένη εμπειρία είτε το επιλέξει για τη διαμονή του είτε για τις συναντήσεις, το φαγητό, το ποτό ή τον καφέ του. 23 δωμάτια με θέα τόσο στην πόλη, όσο και στην πανέμορφη Λίμνη Παμβώτιδα διακοσμημένα με μεράκι, δημιουργικότητα και φαντασία, σας περιμένουν! Το νέο SAZ City Life Hotel  προσφέρει μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία Ηoteling σε όλους όσους το επιλέξουν για business ή pleasure.

Επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει Meeting & Show Room για τις επιχειρηματικές σας συναντήσεις καθώς και συνεδριακό κέντρο με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα!

 

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Σαν Πασάς στα Ιωάννινα

    Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε το Ali Pasha Hotel.
     26510 22603 Περισσότερα
  • Αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

    Το SΑΖ City Life Hotel βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία Hoteling σε όλους όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις συναντήσεις τους, το φαγητό, το ποτό ή τον καφέ τους.
     26510 78888 Περισσότερα