Δέκα φωλιές στο βουνό για ονειρεμένα χειμωνιάτικα week ends

31892 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπέροχα, γραφικά μεν αλλά όχι ιδιαίτερα γνωστά, ορεινά χωριά που κρύβονται στην αγκαλιά της πιο ενδιαφέρουσας και πιθανόν, αυτήν την εποχή, χιονισμένης βουνίσιας φύσης, γίνονται ιδανική επιλογή για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο…

 
Θα τα βρείτε άλλοτε κρυμμένα σε κόχες βράχων και σε ράχες βουνοκορφών,  άλλοτε σκορπισμένα σε γήλοφους που αγκαλιάζουν οροπέδια, ή κουρνιασμένα στις όχθες γάργαρων ποταμών. Τα υπέροχα αυτά χωριά έχουν πρόσβαση με ασφαλτοστρωμένους δρόμους, διαθέτουν υποδομές, βρίσκονται κοντά σε πασίγνωστα αξιοθέατα  και ορεινά θέρετρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εφαλτήριο για αξιόλογες εξορμήσεις στην καρδιά της πιο όμορφης χειμωνιάτικης ορεινής φύσης. Ανακαλύψτε τα!
 

Κείμενο - έρευνα : Θοδωρής Αθανασιάδης
Copyright φωτογραφιών: Θοδωρής Αθανασιάδης www.viewsofgreece.gr

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 

που να μεινετε - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

  • Ειδυλλιακό τοπίο, πάνω στη θάλασσα

    ΣΆένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω στη θάλασσα, με αξεπέραστη θέα στον κόλπο του Παγασητικού και στο Πήλιο, σας καλωσορίζει το Tokalis Boutique Hotel & Spa. Ένας χώρος που τα πάντα σχεδιάστηκαν για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για ταξίδια και αναψυχή, με πραγματικά άνετους και οικείους χώρους.
     2428077577-8 Περισσότερα

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Σαν Πασάς στα Ιωάννινα

    Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε το Ali Pasha Hotel.
     26510 22603 Περισσότερα