Αξέχαστη φιλοξενία στην καρδιά της Πάτμου

2506 Επισκέψεις στο άρθρο

Μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα, το Skala Hotel είναι μια αποκάλυψη στο νησί της Πάτμου. Μια αψίδα από λουλούδια στην είσοδο προϊδεάζει τον επισκέπτη για την αρχοντιά και την ευγενική αύρα που αποπνέει ο χώρος.

Μοναδική θέα, υψηλές προδιαγραφές υποδομών και υπηρεσιών, σύγχρονες ανέσεις, πλούσιος εξοπλισμός και ανθρώπινη ζεστασιά είναι κάποια από τα θέλγητρά του. Μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα, το Skala Hotel είναι μια αποκάλυψη στο νησί της Πάτμου. Μια αψίδα από λουλούδια στην είσοδο προϊδεάζει τον επισκέπτη για την αρχοντιά και την ευγενική αύρα που αποπνέει ο χώρος.

Η εικόνα της φωτισμένης πισίνας και του μπαρ περιγράφει με ακρίβεια τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Η υπέροχη θέα είναι το ταξίδι και οι άνθρωποι του ο καλύτερος σύντροφος. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η ανθρώπινη ζεστασιά είναι από τις ανέσεις του. Μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα, το Skala Hotel είναι μια αποκάλυψη στην Πάτμο.
 
Κάθε πρωί, ένα πλούσιο πρωινό σας περιμένει και μια ειδική αίθουσα με τηλεόραση ευρείας οθόνης και μπαρ. Το ξενοδοχείο έχει χωρητικότητα συνεδρίων (400 άτομα) σε στιλ θεάτρου. Το όμορφο περιβάλλον συμπληρώνεται από μια μεγάλη πισίνα και ένα pool bar. Υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο internet σε όλους τους χώρους.
 
Και τα 78 δωμάτια του Skala Hotel έχουν πρόσφατα ανακαινιστεί. Κάθε ένα από τα δωμάτια προσφέρει Κλιματισμό, Δορυφορική τηλεόραση, Wi-fi internet, Ψυγείο - minibar, Σεσουάρ, Τηλέφωνο κ.α.

Τοποθεσία – Αποστάσεις
- Παραλία 50 μ
- Κέντρο της πόλης 50 μ
- Καταστήματα 10 μ
- Λιμάνι 150 μ
- Σταθμός λεωφορείων 150 μ

SKALA HOTEL 
Τοποθεσία: Σκάλα, Πάτμος

Kαλέστε :  2247031343 ,  2247034034 ,  2247034035
Δείτε:  www.skalahotel.gr/
Ακολουθήστε:   www.facebook.com/Skala-hotel-Patmos-249455608460467/

Tags: ΠΑΤΜΟΣ