Αναβαθμίζει την έννοια της φιλοξενίας!

2567 Επισκέψεις στο άρθρο

Βρείτε την ουσία της φιλοξενίας σε ένα υπέροχο μέρος.

Ταξιδέψτε σε ένα μέρος τόσο ζεστό και φιλόξενο, όπως ο ήλιος το πρωί!

To Hotel Villa Tasko βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της Δράμας στην έξοδο προς Καβάλα μόλις 1,5 χλμ. Λειτουργεί πλέον πλήρως ανακαινισμένο, υπό νέα οικογενειακή διεύθυνση και διάθεση, προσφέροντας αναβαθμισμένες παρερχόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Διαθέτει 26 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, συνδυάζοντας το σύγχρονο lifestyle και την υψηλή ποιότητα. Το Hotel Villa Tasko αντιπροσωπεύει την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας και είναι συνώνυμο της ιστορίας της πόλης, αλλά και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών,της άνεσης, της πολυτέλειας και της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεών του, προσφέροντας μοναδική και αξέχαστη διαμονή.

Στο τέλος της ημέρας, χαλαρώστε στο cafe bar και ξεχάστε το άγχος του ταξιδιού απολαμβάνοντας ελαφρά σνακ, καφέ ή ποτό. Είτε για μία ή για περισσότερες βραδιές, πιστεύουμε ότι θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας.  

Φυσικά υπάρχει και η καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας και η καθαριότητα, καθώς και το φιλικό προσωπικό στη ρεσεψιόν έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.  Η φιλική συμπεριφορά του προσωπικού και της ίδιας της υψηλής ποιότητας των προτύπων κάνει τις διακοπές σας ένα αξέχαστο όνειρο.

Αν αναζητάτε όμορφες και αξέχαστες στιγμές το Hotel Villa Tasko, είναι η ιδανική επιλογή!