Κρητικό μέλι από τον τόπο του

3302 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε τα οφέλη της ελληνικής διατροφής για ευημερία και ευεξία, μέσα από το πιο αγνό και θρεπτικό προϊόν της φύσης, το μέλι!

Η μελισσοκομική μονάδα Μελίγυρις συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την οικογενειακή παράδοση για να προσφέρει μια σειρά από παραδοσιακά προϊόντα μελιού υψηλής θρεπτικής αξίας που συνδέονται άμεσα με το ειδικό έδαφος και την εξαιρετική χλωρίδα της Κρήτης.

Βρίσκεται στο Αρκαλοχζώρι, ένα χωριό στα περίχωρα του Ηρακλείου της Κρήτης και διαθέτει μια έμπειρη ομάδα 23 ειδικών και 9 πωλητών για να προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά προϊόντα μελιού.

Η φιλοσοφία της μελισσοκομικής μονάδας Μελίγυρις συνίσταται στην παραγωγή και τυποποίηση μελιού υψηλής θρεπτικής αξίας, αφού πρόκειται για ένα μέλι που συλλέγεται προσεκτικά και συσκευάζεται κατάλληλα, έτσι ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά του και τα διατροφικά του οφέλη.

Γνωρίστε τις 8 διαφορετικές ποικιλίες μελιού της «Μελίγυρις» από άγρια κρητικά βότανα και απολαύστε τη μοναδική γεύση ενός προϊόντος βγαλμένου από το ευλογημένο έδαφος της Κρήτης.