Πολυτελές και άνετο!

4498 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κυπαρισσίας, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση επτά στρεμμάτων, μόλις έξι μέτρα από τη θάλασσα είναι χτισμένο το Irida Resort. Οι σουίτες-studios είναι κατασκευασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογένειας και να έχουν θέα θάλασσα. 

Tο «Ίριδα Resort» βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της παραλίας Καλό Νερό, δίπλα στον χώρο ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Caretta – Caretta.

Το κατάλυμα απέχει μόλις 6 μέτρα από την θάλασσα και η έκταση του είναι 7 στρέμματα. Είναι ανοικτό όλο το χρόνο, προσφέροντας στους πελάτες του, πολυτέλεια και διαμονή σε προσιτές τιμές.

Το Ίριδα είναι χτισμένο σε δυο πτέρυγες και σχεδιασμένο έτσι ώστε τα μπαλκόνια όλων των διαμερισμάτων να έχουν θέα θάλασσα. 

Οι σουίτες-studios είναι κατασκευασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογένειας και να έχουν θέα θάλασσα. και συνδυάζουν άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει φυλασσόμενο & περιφραγμένο parking χωρητικότητας 20 θέσεων, πολλές από αυτές τις θέσεις έχουν σκιά από τα πεύκα του κτήματος.