Ανετη διαμονή

1657 Επισκέψεις στο άρθρο

Ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε εποχή του χρόνου αποτελεί το Hotel Olympic.

 
Στην καρδιά των Ιωαννίνων, βρίσκεται ως αφετηρία για τις εξορμήσεις σας το HOTEL OLYMPIC. Η προνομιακή του θέση, σας επιτρέπει να είστε λίγα μόλις βήματα από το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, το μουσείο Βρέλλη, το σπήλαιο περάματος και ταυτόχρονα από τα καταστήματα και τον σφυγμό του κέντρου της πόλης.

Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, διαμορφώνουν τις προδιαγραφές για μια ευχάριστη διαμονή, ενώ παράλληλα παρέχονται και μοναδικές δραστηριότητες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Η ύπαρξη ιδιωτικού parking κάνει τις μετακινήσεις σας πιο εύκολες και ξένοιαστες.

Η μέρα στο ξενοδοχείο ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό που αποτελείται από διάφορα τοπικά εδέσματα με σεβασμό στην παράδοση, προδιαθέτοντας ένα όμορφο ξεκίνημα στα Ιωάννινα. Η πολυτελής και μοντέρνα επίπλωση των δωματίων σε συνδυασμό με την προνομιακή θέση του ξενοδοχείου Olympic, προσφέρουν άνετη διαμονή στο κέντρο της πόλης. Το ανανεωμένο cafe-piano bar restaurant παρέχει τη δυνατότητα χαλάρωσης όσο εσείς απολαμβάνετε το ποτό και την αγαπημένη σας μουσική. Το εστιατόριο δίνει μια γεύση από την Μεσόγειο πάντα βασισμένο στην ποιότητα και την σωστή επιλογή των υλικών. 

Όλα τα δωμάτια αποτελούν μια όαση άνεσης και ηρεμίας παρέχοντας την απόλυτη πολυτέλεια και φροντίδα. Είναι διαμορφωμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες του επισκέπτη και να παρέχουν υπηρεσίες, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη διαμονή.

Η διακόσμηση έχει ως χαρακτηριστικά την αρμονία των χρωμάτων και το καλαίσθητο γούστο της ηπειρωτικής φιλοξενίας. Η πολυτελής και μοντέρνα επίπλωση, ο ειδικός σχεδιασμός της και η άνεση επικοινωνίας αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά για μια ευχάριστη παραμονή στα Ιωάννινα για κάθε λόγο (αναψυχή ή εργασία).