Απαντά σε κάθε σου ανάγκη

1977 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Hotel Nafpaktos στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο είναι ιδανικό για οικογενειακές, ομαδικές ή μοναχικές διακοπές, συναντήσεις και εκδηλώσεις.

 
Ευχάριστη φιλική ατμόσφαιρα, ευρύχωροι χώροι υποδοχής και εστίασης, άνετα δωμάτια με μοντέρνα χαρούμενα μπάνια και ατομικές βεράντες δίνουν θέα στη θάλασσα ή στο κάστρο.

Το ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ βρίσκεται στο Γρίμποβο, την ανατολική ακτή της Ναυπάκτου, λίγα μόλις μέτρα από την πλατανόφυτη, γεμάτη καφετέριες και εστιατόρια, παραλία και 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Είναι ιδανικό ξενοδοχείο για οικογενειακές ή μοναχικές διακοπές, ομαδικές ή ατομικές εκδρομές, απλές διανυκτερεύσεις, συναντήσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις, καθώς χαρακτηρίζεται από ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, ευρύχωρους χώρους υποδοχής και εστίασης, άνετα δωμάτια με μοντέρνα και χαρούμενα μπάνια και ατομικές βεράντες, με θέα στη θάλασσα ή στο κάστρο.

Το κάθε δωμάτιο (μονόκλινo, δίκλινo, τρίκλινo ή τετράκλινο – δύο χώρων) είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών και έχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi). Το πρωινό προσφέρεται στην ξεχωριστή, ευρύχωρη αίθουσα πρωινού και στη βεράντα της, όταν το επιτρέπει ο καιρός, ή και στον ιδιωτικό χώρο του δωματίου σας (room service).

Ο κομψός χώρος της καφετέριας (μπαρ), όπως και οι άνετοι καναπέδες του ηλιόλουστου σαλονιού προσφέρονται για τον καφέ σας όπως και για ένα ποτό, για φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις, για μία παρτίδα τάβλι ή για χαλάρωμα στην τηλεόραση.

Το ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ αποτελεί το ιδανικό εφαλτήριο για περιηγήσεις στην μαγευτική πόλη της Ναυπάκτου, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το, χτισμένο από τους Ενετούς, Κάστρο, ένα από τα μεγαλύτερα και καλά διατηρημένα της Ελλάδας. Συνεχίστε την βόλτα σας στο Λιμάνι της Ναυπάκτου μέσα στα τείχη της Α ζώνης του Κάστρου, από τα πιο όμορφα και γραφικά της χώρας είναι ο δημοφιλέστερος τόπος αναψυχής όλου του 24ώρου.

Δείτε ακόμα το Φετιχέ Τζαμί, το σημαντικότερο τέμενος της Ναυπάκτου, κτισμένο μετά την κατάληψή της από τους Οθωμανούς, αλλά και την Ψανή, τη δυτική ακτή της Ναυπάκτου, γεμάτη από πλατάνια, προσφέρεται ιδιαίτερα για περίπατο, οργανωμένο «μπάνιο» και αναψυχή στις αμέτρητες καφετέριες και ταβέρνες.