Απολαύστε την πρωινή ραστώνη

3207 Επισκέψεις στο άρθρο

Εκεί που το βουνό των Κενταύρων σμίγει με τη θέα του Παγασητικού, γεννιέται ένα κόσμημα της φύσης που εμπνέει τη χαλάρωση, την απόλαυση και τις δραστηριότητες.

Ανάμεσα στις Μηλιές και τη Βυζίτσα, μέσα στο καταπράσινο δάσος, ο ξενώνας Ραστώνη είναι μέρος ιδανικό για χαλάρωση και εναρμόνιση με τη φύση αλλά και για περιπάτους, ποδηλασία και ιππασία στο βουνό.

Διαθέτει έξι μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια ,καφέ-μπαρ με τζάκι αλλά και ηλιόλουστη βεράντα με θέα όλο τον Παγασητικό κόλπο.

Τα δωμάτια της Ραστώνης έχουν γήινους χρωματισμούς και προσφέρουν κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο, διαθέτουν τζάκι και έπιπλα αντίκες και θέα στο όρος Πήλιο ή τον Παγασητικό κόλπο. Κάθε μονάδα διαθέτει τζάκι, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και ψυγειάκι. 

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με το πρωινό που προετοιμάζεται με φρέσκα τοπικά προϊόντα και σερβίρεται καθημερινά στην όμορφα διακοσμημένη τραπεζαρία. Στο μπαρ των εγκαταστάσεων μπορείτε επίσης να απολαύσετε καφέ και ποτά όλη την ημέρα.