Αρχοντιά και ζεστασιά

2341 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο Αρχοντικό της Ευανθίας στην Καστριώτισσα, το πιο ορεινό και γραφικό χωριό της Φωκίδας θα βρείτε μία μικρή όαση φιλοξενίας, στην καρδιά της Ελλάδας, στη Ρούμελη.

 
Χτισμένος μέσα στα έλατα και στα πλατάνια, ο παραδοσιακός ξενώνας Αρχοντικό της Ευανθίας συνδυάζει πέτρα και ξύλο και η διαμονή σας θα μείνει ως άνετη πολυτέλεια χαραγμένη στο μυαλό σας. 

Βρίσκεται στην Καστριώτισσα το πιο ορεινό και γραφικό χωριό του Νομού Φωκίδας, με υψόμετρο 1.230 μέτρα. Απέχει μόλις 50χλμ. από τις Θερμοπύλες και το άγαλμα του Λεωνίδα (στον οδικό άξονα Αθηνών-Λαμίας).

Η μονάδα αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο, χτισμένο από πέτρα και συνδυασμένο με ξύλινες επενδύσεις, απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση. 

Ται 9 άνετα δωμάτια του Ξενώνα, μαζί με τα 3 δωμάτια του σχολείου προσφέρουν φιλοξενία υψηλού επιπέδου. Στον κυρίως χώρο, το τζάκι και οι αναπαυτικές πολυθρόνες είναι ιδανικός χώρος για χαλάρωση με λίγη μουσική και καφεδάκι. Ο ξενώνας λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει εστιατόριο

Tags: ΦΩΚΙΔΑ