Φαντασία σε μπλε και γαλάζιο

4167 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια ανάσα από τη θάλασσα και πέντε βήματα από την πόλη, η διαμονή στο νησί της Καρπάθου μοιάζει βγαλμένη από την πιο όμορφη φαντασία...

Με θέα τον γοητευτικό, γραφικό κόλπο της Αμμοοπής, το ξενοδοχείο Althea Boutique Hotel με τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματά του, λίγα λεπτά μακριά τόσο από τη θάλασσα όσο και από την πόλη της Καρπάθου, εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. 

Τα διαμερίσματα του Αλθαία έχουν με μοναδική και απεριόριστη θέα στον γοητευτικό, γραφικό κόλπο της Αμμοοπής που αποτελείται από σμαραγδένιες παραλίες. Από τα μεγάλα μπαλκόνια των δωματίων του Αλθαία απλώνεται το απέραντο γαλάζιο του Καρπάθιου πελάγους και αγκαλιάζει τον απέραντο ορίζοντα. Από εκεί κάθε πρωί μπορείτε να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου και κάθε νύχτα την βόλτα του φεγγαριού.

Τρία μόλις  λεπτά με τα πόδια από την σμαραγδένια παραλία της Αμμοωπής και μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Καρπάθου, το ξενοδοχείο Αλθαία προσφέρει ένα γνήσιο οικογενειακό περιβάλλον με αυθεντική νησιώτικη φιλοξενία εξασφαλίζοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον.