Διακοπές στην απόλυτη ησυχία και ομορφιά

3577 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε μια τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στη μαγευτική Ζάκυνθο, βρίσκεται το ιδανικό κατάλυμα για όποιον αναζητά διακοπές με ποιότητα, σε ήσυχο μέρος, δίπλα στη θάλασσα.

Οι βίλες Κάβος Ψαρού βρίσκονται μόλις 40μ από τη θάλασσα, στην παραλία της Ψαρού, στην ανατολική ακτή της Ζακύνθου, ακριβώς δίπλα στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία αμμουδιά της Ψαρού στο χωριό Μέσο Γερακάρι. Εκεί.όπου η ομορφιά του τοπίου, τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά του Ιονίου και η θέα του γειτονικού νησιού της Κεφαλλονιάς θα σας γοητεύσει. 

Οι έξι βίλες είναι χωρισμένες σε 3 αυτόνομα κτίρια, που αντικρίζουν το γαλάζιο του Ιονίου, μέσα σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο κτήμα 25 στρεμμάτων που περιβάλλει τις εγκαταστάσεις και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ειδυλλιακές, αξέχαστες διακοπές. 

Κάθε βίλα εκτείνεται σε 55τ.μ. με δύο ξεχωριστά δωμάτια, κρεβατοκάμερα με διπλό κρεβάτι, ευρύχωρο καθιστικό με δύο άνετα κρεβάτια-καναπέδες, μεγάλη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με μεγάλη επιπλωμένη βεράντα με θέα στην θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα/ενήλικες, με την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον (σπαστού) κρεβατιού ή και παιδικής κούνιας.

Η διακόσμηση και η επίπλωση έχουν γίνει με ιδιαίτερη φροντίδα, επικεντρώνοντας στο παραδοσιακό και ρομαντικό στιλ. Οι βίλες είναι εξοπλισμένες, διαθέτουν κλιματισμό αυτόνομα ρυθμιζόμενο, δορυφορικές τηλεοράσεις με πολλά κανάλια, οθόνη LCD και συσκευή CD/DVD. Διαθέτουν επίσης ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, απορροφητήρα, φούρνο μικροκυμάτων, μεγάλο ψυγείο, μηχανή του καφέ, βραστήρα, τοστιέρα και όλα τα κουζινικά.

Οι βίλες Κάβος Ψαρού είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές σε άμεση επαφή με την φύση χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στις καθημερινές σας ανέσεις.