Διαμονή με γαλήνια θέα

2976 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Akrolithi Boutique Hotel βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο Καραβοστάσι Οιτύλου της Μάνης.

Το Akrolithi Boutique Hotel βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο Καραβοστάσι Οιτύλου της Μάνης.
Σημείο αναφοράς, η κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου, με μοναδική πανοραμική θέα στον Κόλπο του Οιτύλου που κόβει την ανάσα. 

Στο Akrolithi Boutique Hotel μπορείτε να απολαύσετε καφέ, δροσιστικά ποτά, πλούσιο πρωινό της επιλογής σας, παγωτά, χειροποίητα γλυκά, σαλάτες, ζεστά και κρύα πιάτα από το εστιατόριό μας, αποκλειστικά με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς.

Κάτω από το ξενοδοχείο θα βρείτε την παραλία Τσίπα όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιό σας και να χαλαρώσετε, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

To Akrolithi Boutique Hotel  προσφέρει στους επισκέπτες του 10 υπέροχα δωμάτια και σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Το κάθε δωμάτιο στήθηκε σύμφωνα με λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται ή που τείνουν να χαθούν από το λεξιλόγιο του τόπου.
Έτσι, μέσω του κάθε δωματίου μεταφέρονται στον ταξιδιώτη στοιχεια από την ιστορία, την ιδιαιτερότητα, τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της Μάνης.
Τα δωμάτια είναι χωρισμένα σε 4 κατηγορίες: Grand σουίτες, Superior δίκλινα, Superior σουίτες και μία Superior Ρομαντική σουίτα. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα αναλόγως.
Οι Grand Σουίτες είναι διακοσμημένες με χειροποίητα χαλιά. Όλα τα κρεβάτια είναι CocoMat, τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με πίνακες Ελλήνων καλλιτεχνών και τα έπιπλα στην πλειοψηφία τους, Laura Ashley και Hooker.
Το ξενοδοχείο απέχει 45χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Γενικές παροχές του Akrolithi Boutique Hotel

Βεράντα, Θέα στη θάλασσα, 24ωρη υποδοχή, Πρωινό, Εστιατόριο, Οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Ιδιωτικό πάρκινγκ (δωρεάν), Επιτραπέζια παιχνίδια, Μικρή βιβλιοθήκη, Αίθουσα με TV, Επιλογή μαξιλαριών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Χάρτες, Υπηρεσία αφύπνισης, Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας