Εστιατόριο που έγινε θεσμός

Διαβάστηκε από 2490 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2019

Ταξίδεψε σε νέους γευστικούς προορισμούς σε έναν υπέροχο χώρο.

 
Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του όρους Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) βρίσκεται χτισμένο το γραφικό χωριό της Όρμας. Στην πλατεία του χωριού κάτω από τα υπεραιωνόβια πλατάνια και δίπλα σε γάργαρα νερά σας περιμένει ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για να σας ταξιδέψει σε νέους γευστικούς προορισμούς.

Το Εστιατόριο Διόνυσος. Θεσμός στην περιοχή, όπου στα 20 χρόνια λειτουργίας του παρουσιάζει τι θα πει καλή ελληνική κουζίνα. Πιάτα καλομαγειρεμένα με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, παραδοσιακές συνταγές της περιοχής και για τους πιο τολμηρούς νέους γευστικούς συνδυασμούς!

Πιο συγκεκριμένα θα σας προτείναμε να γευτείτε παραδοσιακό «Τσομπλέκι», «Αγριογούρουνο με κάστανα», «Χοιρινό με κυδώνια και δαμάσκηνα» και κάποιο άλλο (αν όχι όλα) πιάτο από τις χειροποίητες σούβλες.

Tags: ΕΔΕΣΣΑ
 

που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Η αποθέωση της φύσης

    Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
     2384091510 Περισσότερα
  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

    Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
     2384091570, 2384091571 Περισσότερα

τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ