Διαμονή με φόντο το πέλαγος

2054 Επισκέψεις στο άρθρο

Πήγαινε σε ένα μέρος όπου οι πιο ευφάνταστες και νόστιμες γεύσεις φτάνουν στο τραπέζι σου και τα λιλιπούτεια δωμάτια απογειώνουν τις διακοπές σου με υπέροχη αισθητική.

Ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για το υπέροχο εστιατόριό του, την ευθύνη του οποίου έχει η Master Chef Αντζελα Παπαβασιλείου, κάνει τη διαφορά στην περιοχή Αφιάρτη της Καρπάθου.

Το Poseidon Hotel & Restaurant βρίσκεται σε μια από τις απομονωμένες παραλίες του νησιού, προσφέροντας ένα καταπληκτικό ησυχαστήριο για τις διακοπές της απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Το μικρό παραδοσιακό εστιατόριο Poseidon που βρίσκεται στον γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια κήπο, προσφέρει μια νέα εμπειρία στο ελληνικό φαγητό, που πηγάζει από τη μαεστρία αλλά και τη γαστρονομική φιλοσοφία της σεφ.

Τα τοπικά προϊόντα δημιουργούν τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού και συνδυάζονται άριστα με τις διεθνείς επιρροές προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα που απογειώνει κάθε σας στιγμή, ενώ η καταπληκτική θέα του Αιγαίου είτε από τα δωμάτια είτε από το εστιατόριο, πραγματικά κόβει την ανάσα!