Για κορυφαία διαμονή

2144 Επισκέψεις στο άρθρο

Η περιπέτειά σας αρχίζει με την καλύτερη διαμονή! Αρκεί να επιλέξετε το σωστό μέρος!

Το Limenari Sun Resort στα Φιλιατρά είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα, στον παραδοσιακό παραθαλάσσιο οικισμό Λιμενάρι, μέσα σε μιά καταπράσινη έκταση και με θέα στο υπέροχο Ιόνιο πέλαγος. Είναι ένα ξενοδοχείο για όσους ζητούν ήρεμες διακοπές και επιθυμούν να απολαύσουν τα ονειρικά ηλιοβασιλέματα από την θέα των δωματίων και του Lobby.

Το Limenari Sun Resort  αποτελείται από 34 όμορφα δωμάτια που διαθέτουν όλα ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι με πανοραμική θέα ταξιδεύοντας στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους και υπόσχεται τις διακοπές των ονείρων σας.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι η ιδανική βάση διαμονής για τις διακοπές σας και μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα για να περιηγηθείτε στις γύρω περιοχές ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τα αξιοθέατα της μαγευτικής Μεσσηνίας και της Πελοπoννήσου.

Η λαμπυρίζουσα γαλάζια θάλασσα, τα φωτεινά αστέρια, τα πιο υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τα άνετα και όμορφα δωμάτιά μας σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, θα κάνουν το μήνα του μέλιτος ή την επέτειό σας, μια όμορφη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.