Για μπύρες σε top στέκι!

4908 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία επίσκεψη αρκεί για να γίνει το στέκι σας!

Ζυθορυχείο λέγεται η νέα πρόταση για διασκέδαση στην Καλαμπάκα

Μία επίσκεψη αρκεί για να γίνει το στέκι σας!

Εκτός από το μοναδικό περιβάλλον με κήπο και την θέα στα Μετέωρα, στο Ζυθορυχείο θα βρείτε τις καλύτερες μπύρες μέσα από μία τεράστια ποικιλία. Διαθέτει πάνω από 100 ετικέτες σε μπουκάλι και αρκετές βαρελίσιες. Συνδυάστε τις με λαχταριστούς μεζέδες, φαγητό της ώρας και όχι μόνο!

Το Ζυθορυχείο βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο νέο σχέδιο πόλεως, πίσω από τον σταθμό των τρένων και μία επίσκεψη αρκεί για να γίνει το στέκι σας.

Ο χώρος παραδοσιακός, φτιαγμένος με ξύλο και πέτρα με μοναδική πανοραμική θέα τους βράχους των Μετεώρων και την πόλη της Καλαμπάκας.

Εδώ θα δοκιμάσετε μία τεράστια ποικιλία από μπύρες (πάνω απο 100 ετικέτες σε μπουκάλι και 8 βαρελίσιες), λαχταριστούς μεζέδες, φαγητό της ώρας και όχι μόνο, να απολαύσετε τον καφέ το ποτό και μια μεγάλη ποικιλία με γεύσεις από σοκολάτες και τσάι και ότι άλλο ποθείτε.

Στην μπυραρία “ Ζυθορυχείο” εκτός από το μοναδικό περιβάλλον και την θέα μπορείτε να να δοκιμάσετε τις καλύτερες μπύρες μέσα από μία τεράστια ποικιλία. Διαθέτει πάνω από 100 ετικέτες.

Οι λάτρεις των βαρελίσιων έχουν επιλογές πολλές και διαφορετικές καθώς ένα από τα αρκετά διαφορετικά βαρέλια θα ικανοποιήσει πλήρως τα γούστα τους.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις πιο ξεχωριστές μπύρες πρέπει να επισκεφτείτε το Ζυθορυχείο και να επιλέξετε την κατάλληλη για τα γούστα σας. Εδώ σίγουρα θα βρείτε την γεύση που σας ταιριάζει.

Στο “Ζυθορυχείο”, μπορείτε εκτός από τις μοναδικές μπύρες να απολαύσετε και τον καφέ σας. Σε ένα όμορφο και παραδοσιακό περιβάλλον με μοναδική πανοραμική θέα τους βράχους των Μετεώρων και την πόλη της Καλαμπάκας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα.

Ανάλογα την εποχή, θα παρευρεθείτε σε πολλές άλλες θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις.