Για όσους αγαπούν το καλό κρασί

2867 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν είστε ένας εξ αυτών που αγαπούν το καλό κρασί τότε αξίζει να φτάσετε σε αυτό το σημείο της Ελλάδας.

Το οινοποιείο και ο αμπελώνας Κορωνιώτη  είναι ένα οικογενειακό boutique οινοποιείο στο Πανόραμα Αργους στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο. Απολαύστε το ποιοτικό κρασί που παράγει σε περιοσμένες ποσότητες για τους λάτρεις και τους απαιτητικούς καταναλωτές του κρασιού.
 
Η οικογενειακή επιχείρηση της Οινοποιίας Κορωνιώτη αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές οινοτουρισμού στην Ελλάδα... εμπειρία αξέχαστη.
 
Το boutique οινοποιείο του Κυριάκου Κορωνιώτη δημιουργεί κρασιά με έμφαση στο terroir και σε ένα αυθεντικό Ελληνικό στυλ με βάθος φρούτων και συμπυκνωμένη γεύση. Τα κρασιά έχουν άψογη ισορροπία και εξαιρετική δομή. Στο οινοποιείο για την παλαίωση των ερυθρών κρασιών χρησιμοποιείται συνήθως γαλλική δρυς. Η συνεχής δημιουργία ποιοτικών οίνων έχει κατατάξει την Οινοποιία Κορωνιώτη στους ποιοτικούς παραγωγούς με σημαντικές διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού.
 
Το οινοποιείο βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο ανάμεσα στις αμπελουργικές ζώνες, Νεμέας και Μαντινείας, στην περιοχή Πανόραμα της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου. Εκεί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τον χώρο εκδηλώσεων, να απολαύσει γαστρονομικές εκδηλώσεις αλλά και να ζήσει πλήρεις περιηγήσεις και γευσιγνωσίες κλείνοντας ραντεβού.
 
Το οινοποιείο Κορωνιώτη παράγει αποκλειστικά μονοποικιλιακά κρασιά για μεγαλύτερη έμφαση στο χαρακτήρα. Ποικιλίες κρασιών που μπορείτε να δοκιμάσετε από τους ιδιόκτητους αμπελώνες είναι Malvasia Aromatica και Ασύρτικο “1300 b.c” τις premium ποικιλίες Merlot και Syrah “ARGUS”, ΝΕΜΕΑ Αγιωργίτικο και Μοσχοφίλερο.