Για όσους ψάχνουν μια αληθινή ταβέρνα!

Διαβάστηκε από 2388 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2019

Είσαι καλοφαγάς που μένεις πιστός στην παράδοση και τις ταβέρνες που το αξίζουν; Βρήκες ακόμα μία για τη λίστα σου!

 
Η Ταβέρνα - Μεζεδοποτείο Κληματαριά στα Τρίκαλα προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μεζέδες, έχοντας πιστούς πελάτες από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της.

Οι γεύσεις διαδέχονται η μια την άλλη με προσεγμένα πιάτα στα οποία τα φρέσκα βιολογικά κρέατα έχουνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι μεζέδες είναι φτιαγμένοι με μεράκι και φαντασία ώστε να καλύψουν τις επιθυμίες κάθε επισκέπτη που ψάχνει μια καλή ταβέρνα στα Τρίκαλα.

Αποτελούν σημείο αναφοράς στους μερακλήδες του είδους, που τους συνοδεύουν με καλό, ντόπιο τσίπουρο άλλα και υπέροχο κρασί. Το περιβάλλον είναι λιτό και οικείο με χρωματιστές καρέκλες και τοιχογραφίες  γλεντιού που ανεβάζουν το κέφι.

Στην Ταβέρνα - Μεζεδοποτείο Κληματαριά, πέρα από το παραδοσιακό φαγητό, θα απολαύσετε και ζωντανή μουσική κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τα ρεμπέτικα και τα λαϊκά συνδέουν με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική παράδοση με το φαγητό και δημιουργούν αναμνήσεις ανεξίτηλες.

 

 

που να μεινετε - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΕΛΑΤΗ - ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ

  • Κουλτούρα και αισθητική στη διαμονή

    Ψηλά στις δυτικές πλαγιές της οροσειράς του Κόζιακα, στο Νεραϊδοχώρι, κοντά σε ένα από τα λίγα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα το μικρό ιδιαίτερο ξενοδοχείο Βετερνίκ 1959 παρέχει όλες τις ανέσεις στα διαμερίσματα του. Ένα ιδιαίτερο κατάλυμα για όσους θέλουν να αποδράσουν από τη καθημερινότητα.
     6944420645, 6932320006, 2434091060 Περισσότερα

τι να κανετε - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΕΛΑΤΗ - ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ

  • Μεράκι και φαντασία στο πιάτο σου

    Η ταβέρνα Κληματαριά στα Τρίκαλα προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μεζέδες, έχοντας πιστούς πελάτες από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της. Οι γεύσεις διαδέχονται η μια την άλλη με προσεγμένα πιάτα στα οποία τα φρέσκα βιολογικά κρέατα έχουνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
     2431101576 Περισσότερα