Γίνεσαι ένα με τους αρχαίους θρύλους

2304 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποδράστε από την καθημερινότητα, μέσα στο ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον και τη μεγαλειώδη ατμόσφαιρα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στον θρυλικό τόπο όπου αγωνίζονταν οι ένδοξοι Ολυμπιονίκες της αρχαιότητας, απολαύστε χαλαρές κι ονειρεμένες διακοπές στις άνετες εγκαταστάσεις του Neda Hotel. Αφεθείτε στη φροντίδα του έμπειρου προσωπικού, γευθείτε αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ, κολυμπήστε στην πισίνα του, χαρείτε την εκπληκτική θέα προς την ιερή κοιλάδα της Ολυμπίας, διοργανώστε συναρπαστικές αποδράσεις και επισκέψεις στα πολυάριθμα και μοναδικά μνημεία του τόπου.

Αφήστε πίσω σας την ένταση και το άγχος και απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον όπου η απλότητα, η ζεστή φιλοξενία, το αγνό χαμόγελο, η προσεγμένη καθαριότητα και η ειλικρινής περιποίηση αποτελούν παράδοση.

Τα 43 δωμάτια του ξενοδοχείου ανακαινίστηκαν πλήρως, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμα να δεχτούν τους φιλοξενούμενούς τους σε ένα φρέσκο, χαρούμενο και σύγχρονο περιβάλλον. Μεγάλοι ηλιόλουστοι χώροι, μοντέρνα έπιπλα σε λιτές γραμμές και γήινα χρώματα, αναπαυτικά στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και καλόγουστα μπάνια θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Το Neda Hotel λόγω της προνομιούχας θέσης του μπορεί να αποτελέσει τέλειο ορμητήριο για κάθε είδους απόδραση, στην πανέμορφη φύση του τόπου, στα δάση και τα ποτάμια του, στα μοναδικά μνημεία του, στους αρχαιολογικούς χώρους και στις εκκλησιές του, στις κοντινές γοητευτικές παραλίες του, στα γραφικά χωριά και τα πανηγύρια του, στα παραδοσιακά ταβερνάκια και τα κοσμοπολίτικα κέντρα νυχτερινής διασκέδασής του.