Γλυκιές απολαύσεις με ιστορία

3078 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανακαλύψτε τις γεύσεις στο Spathis Patisserie. 

Ανακαλύψτε τις γεύσεις στο Spathis Patisserie. Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων ΣΠΑΘΗΣ είναι ευρέως γνωστή στην Κεφαλλονιά και στην Ιθάκη.

Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε στην Σάμη το 1986.

Μια οικογενειακή επιχείρηση όπου αργότερα αποτελούμενη από τέσσερα αδέρφια και μια αδερφή εξελίχθηκε σε franchise.

Μια δυναμική ομάδα που συνεχίζει να προσφέρει μέχρι και σήμερα με μεράκι και αγάπη φρέσκα αρτοσκευάσματα και στα δυο νησιά του Ιονίου με την επωνυμία ΥΙΟΙ ΣΩΤΗΡΑΓΓΕΛΟΥ ΣΠΑΘΗ.

Τέσσερα αδέλφια από την Κεφαλονιά βρέθηκαν σταδιακά στον χώρο της αρτοποιείας και της ζαχαροπλαστικής του νησιού από το 1986. Ξεκίνησαν από ένα μικρό κατάστημα στη Σάμη και σήμερα μετράνε οκτώ καταστήματα και μία εργαστηριακή μονάδα παραγωγής, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της οικογενειακής επιχείρησης μερικές φορές μπορεί να κάνει θαύματα.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Σάμη το 1986 και ήταν ένας φούρνος που λειτουργούσε από το 1953. Αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης της επιχείρησης και στην δεκαετία του 1990 έγιναν οι περισσότερς επεκτάσεις. Έτσι το 1994 τα αδέλφια Σπάθη αντί να βρουν το επόμενο μέρος πάνω στο νησί, πέρασαν απέναντι στην Ιθάκη και άνοιξαν δύο καταστήματα.
 

Τρία χρόνια μετά δύο νέα αρτοζαχαροπλαστεία με το όνομα της οικογένειας κάνουν την εμφάνιση τους, ένα στο Φισκάρδο και ένα στον Καραβόμυλο. Το 2000 είναι η χρονιά που φέρνει την οικογενειακή επιχείρηση στο Αργοστόλι με δύο νέα καταστήματα: ένα στην Αγορά που είναι το κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας και ένα στο Λιθόστρωτο που λειτουργεί και ως cafe-gelateria.

Τέλος ένα ακόμα κατάστημα δημιουργείτε με τη μέθοδο του franchise αυτή τη φορά σε ένα άλλο μέρος του νησιού στη Σκάλα.

Πίσω από την αλυσίδα των αρτοζαχαροπλαστείων "ΣΠΑΘΗΣ" βρίσκεται μια σύγχρονη εργαστηριακή μονάδα παραγωγής στη βιομηχανική περιοχή του νησιού.

 

Ανακαλύψτε τις γεύσεις στο Spathis Patisserie
Καφετέρια - Ζαχαροπλαστείο - Φούρνος - Παγωτό - Πρωινό
Βάφλες, Κρέπες, Τηγανίτες, Γλυκά
Σνακς, Σάντουιτς, Σαλάτες, Τυρόπιτες
Χυμοί, Smoothies, Τσάι