Η... Ελβετία μετακόμισε!

3181 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Eλβετία Hotel βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου , και αποτελεί ένα σημείο άκρως ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης. Θα σας υποδεχτεί σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης.

 
H ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Eλβετία, η θέα του, οι ανέσεις, η εξυπηρέτηση του και η οικία σχέση που αναπτύσσεται με το προσωπικό δικαιολογούν απόλυτα τη διαπίστωση των επισκεπτών του, ότι στο Eλβετία δεν κοιμόσαστε απλώς... φιλοξενείσθε!

Αν είστε λάτρεις του σκι, το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό ,για εσάς , καθώς απέχει μόλις 13χλμ. από το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, ενώ στην διαμονή σας εκεί θα μπορέσετε να επισκεφθείτε τη ιστορική Μονή Προυσού και τον ποταμό Ταυρωπό.

Αν ωστόσο προτιμάτε διαφορετικού είδους δραστηριότητες, μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας κάνοντας μια πεζοπορία στα όμορφα βουνά της Ευρυτανίας για να επιστρέψετε στην άνεση του ξενοδοχείου σας και να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που θα σας προσφέρουν τα μεγάλα και άνετα σαλόνια του.

Πιείτε έναν καφέ, δοκιμάστε τα παραδοσιακά γλυκά που ή πάρτε το γεύμα σας στο εστιατόριο-μπαρ και χαλαρώστε σε ένα ζεστό περιβάλλον.

 

 

που να μεινετε - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ