Η... Ελβετία μετακόμισε!

13102 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Eλβετία Hotel βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου , και αποτελεί ένα σημείο άκρως ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης. Θα σας υποδεχτεί σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης.

H ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του Eλβετία Hotel, η θέα του, οι ανέσεις, η εξυπηρέτηση του και η οικία σχέση που αναπτύσσεται με το προσωπικό δικαιολογούν απόλυτα τη διαπίστωση των επισκεπτών του, ότι στο Eλβετία δεν κοιμόσαστε απλώς... φιλοξενείσθε!

Μόλις 13 χιλιόμετρα από το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι, το Eλβετία Hotel ανακαινίστηκε πρόσφατα δίνει έμφαση στην παραδοσιακή διακόσμηση και στα υλικά της Ευρυτανικής γης έχοντας όμως πάντα έναν ευρωπαϊκό αέρα. Ένα κατάλυμα ταυτισμένο με την τουριστική ζωή του ιστορικού Καρπενησίου καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης!

Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης και υποδέχεται όλους τους πελάτες και τους επισκέπτες του σε μία ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα!

Αν είστε λάτρεις του σκι, το ξενοδοχείο Eλβετία Hotel αποτελεί ιδανικό προορισμό ,για εσάς , καθώς απέχει μόλις 13χλμ. από το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, ενώ στην διαμονή σας εκεί θα μπορέσετε να επισκεφθείτε τη ιστορική Μονή Προυσού και τον ποταμό Ταυρωπό.

Αν ωστόσο προτιμάτε διαφορετικού είδους δραστηριότητες, μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας κάνοντας μια πεζοπορία στα όμορφα βουνά της Ευρυτανίας για να επιστρέψετε στην άνεση του ξενοδοχείου σας και να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που θα σας προσφέρουν τα μεγάλα και άνετα σαλόνια του.

Πιείτε έναν καφέ, δοκιμάστε τα παραδοσιακά γλυκά που ή πάρτε το γεύμα σας στο εστιατόριο-μπαρ και χαλαρώστε σε ένα ζεστό περιβάλλον.