Η ενοικίαση του αυτοκινήτου πιο απλή όσο ποτέ

4188 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Car4rent είναι μία ανερχόμενη εταιρία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Η υψηλή τεχνογνωσία, τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα και οι προσιτές τιμές, εγγυώνται την παροχή άριστων υπηρεσιών.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ένας αρκετά διαδεδομένος -και κατά περίπτωση αρκετά συμφέρον- τρόπος, με τον οποίο μπορεί να περάσει κάποιος να ταξιδέψει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν λοιπόν ο προορισμός σας είναι η Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία ή η Θράκη και ψάχνεται να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, τότε η Car4rent είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.                          Καλεστε:  2511104191 - 2511104192 

Έχοντας ως έδρα την Καβάλα, η εταιρία του κ. Θεόδωρου Παναγιωτίδη έχει το know how για να σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου. Πέρα από την άριστη τεχνογνωσία, η εταιρεία διαθέτει και έναν πλήρες στόλο, ο οποίος αποτελείται από ολοκαίνουρια αυτοκίνητα, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες, για κάθε budget και περίσταση. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει άριστες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Μάλιστα, θέλοντας να πετύχει στο 100% την top εξυπηρέτηση έχει φροντίσει να έχει πολλά σημεία παραλαβής – παράδοσης σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη (πόλη & αεροδρόμιο), Δράμα, Ξάνθη.

Επιπλέον εξασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία σας, φροντίζοντας ώστε όλα τα οχήματά της να ελέγχονται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται πριν από κάθε ενοικίαση. Η απολύμανση γίνεται με το σύστημα της Wynn`s, παρουσία του πελάτη κατά την παράδοση του οχήματος.

Σύγχρονο site για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση και κράτηση

Στο ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίαςcar4rent.gr, μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες και φυσικά να κάνετε άμεσα την κράτηση σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε μπορείτε να επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό, το οποίο θα σας καθοδηγήσει, ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

CAR4RENT
Δείτε με 1 κλικ: car4rent.gr

Καλεστε:  2511104191 - 2511104192 

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • Ασφάλιση οχημάτων με πλεονεκτήματα & μοναδικές υπηρεσίες

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Περισσότερα
  • ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

    Μετά από 50 χρόνια εμπειρίας, στη ΜΙΝΕΤΤΑ η ασφάλιση δεν είναι μια απλή συναλλαγή, αλλά μία ανθρώπινη σχέση με σεβασμό, προσήλωση, διαθεσιμότητα και πάνω από όλα, ασφάλεια.
     2109309500 Περισσότερα
  • NOS INSURANCE

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Περισσότερα
  • ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Περισσότερα
  • EUROINS 

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Περισσότερα
  • SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Περισσότερα