Η φύση στην τελειότητά της

Διαβάστηκε από 1471 αναγνώστες

Εκεί που η ζεστασιά της γης, η δροσιά του αέρα και η διαύγεια του νερού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής.

 
Σε απόσταση 2 λεπτών από τις ιαματικές πηγές Λουτρών Πόζαρ, βρίσκεται το Thermes Pozar Resort. Το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν σας περιμένει για εξορμήσεις στα χιόνια του όρους Βόρρα.
 
Οι γνωστές πηγές αλκαλικών γαίων (θερμοκρασίας 37 βαθμών κελσίου) ενδείκνυνται για ποσιθεραπείες και λουτροθεραπείες και είναι ικανές να σας τονώσουν και να σας απαλλάξουν από σωματικό άλγος.

Οι υπηρεσίες του Thermes Pozar Resort είναι εναρμονισμένες με την τελειότητα της φύσης που μας περιβάλλει. Ο χώρος μας ζεστός, άνετος και οικείος διαθέτει δωμάτια ικανά να φιλοξενήσουν 2 ή 3 άτομα, δωμάτια με τζάκι, που υπόσχονται αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Η ποικιλία στον διάκοσμο των δωματίων θα σας ενθουσιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία εσείς να επιλέξετε ανάμεσα από τα παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι ή χωρίς τζάκι κάνοντας τη διαμονή σας μοναδική.
 

 

που να μεινετε - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

  • Πολυτέλεια και ασύγκριτο service

    Το Γαία Καϊμακτσαλάν, ξενοδοχείο και spa στα Λουτρά Πόζαρ, χτισμένο μέσα σε καταπράσινο τοπίο και ντυμένο με παραδοσιακή πέτρα, αποτελεί ένα φυσικό καταφύγιο για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Ξεχωρίζει για το σέρβις και την πολυτέλεια που αποπνέει, αφού διαθέτει χαμάμ, υδρομασάζ, σάουνα και εσωτερική πισίνα.
     2384022858 Περισσότερα

που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ