Η σωστή επιλογή για τα ταξίδια σας!

Διαβάστηκε από 2205 αναγνώστες

Η σωστή επιλογή για τα ταξίδια σας βασίζεται στη σωστή ενοικίαση!

 

H εταιρεία Rent4U δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Με μεράκι και τεχνογνωσία εξυπηρετεί τις ανάγκες σε αυτοκίνηση τόσο με ενοικίαση όσο και με πώληση από μια τεράστια γκάμα από ποιοτικά αυτοκίνητα, τηρώντας αυστηρά standards και διαδικασίες, για εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες.

Οι άνθρωποι της Rent4U σας εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε μαζί τους για πληροφορίες και παραγγελίες που αφορούν ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πωλήσεις αυτοκινήτων, χρονοχρέωση και μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτων.

Η παραλαβή και η παράδοση των αυτοκινήτων γίνονται είτε σε ένα από τα γραφεία της Rent4U είτε στην τοποθεσία που θα επιλέξετε εσείς. Παραλαβές και παραδόσεις γίνονται και στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης καθώς και σε όλα τα μέρη της Χαλκιδικής.

Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας σας κάνει να αισθάνεστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς σε κάθε σας βήμα

 

που να μεινετε - ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

  • Αυθεντικότητα και αληθινή ομορφιά

    Με θέα τον γοητευτικό, γραφικό κόλπο της Αμμοοπής, το ξενοδοχείο Althea Boutique Hotel με τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματά του, λίγα λεπτά μακριά τόσο από τη θάλασσα όσο και από την πόλη της Καρπάθου, εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
     2245081152 Περισσότερα