Πολυτέλεια με θέα στο Ιόνιο

3451 Επισκέψεις στο άρθρο

Απαράμιλλη φυσική ομορφιά, ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και αυθεντική ελληνική φιλοξενία, συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας των ιδανικών διακοπών.

Στις νότιες ακτές της κατάφυτης Παλικής, πάνω στην μοναδική παραλία Ξι, με την κόκκινη άμμο και τα πεντακάθαρα, βραβευμένα νερά, σας περιμένει το Cephalonia Palace, για να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ξεγνοισιάς.

Θαυμάστε την καταγάλανη θάλλασα και τους καταπράσινους κήπους του Cephalonia Palace με ένα δροσερό κοκτέιλ από το εξαιρετικό μπαρ του ξενοδοχείου ή αγναντέψτε την υπέροχη θέα, από τη κεντρική βεράντα. Γευτείτε τις απολαυστικές δημιουργίες των σεφ που θα απογειώσουν τις αισθήσεις στο κομψό εστιατόριο.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι άνετα και πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της πισίνας. αλλά και η ταβέρνα «Εστιατόριο Ξι» με την ειδυλλιακή θέα θα σας χαρίσουν μια εντυπωσιακή εμπειρία διαμονής.

Απολαύστε τις διακοπές σας στο Cephalonia Palace με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και ζήστε πραγματικά ανεπανάληπτες διακοπές!