Ξέγνοιαστες διακοπές σε ιδανικό μέρος

2971 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Angelland Luxury Suites αποτελείται από ένα πανέμορφο και καλοσχεδιασμένο κτίριο και βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Το Angelland Luxury Suites βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Ναυπάκτου, προσφέροντάς υψηλής ποιότητας διαμονή στις ευρύχωρες σουίτες 36 τ.μ. που διαθέτει.
Απέχει μόλις 150 μέτρα από το γραφικό λιμάνι και 120 από τη παραλία της Ψανής. Στα 50 μέτρα υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης όπου μπορείτε να αφήσετε το όχημα σας για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η γειτονιά διαθέτει Supermarket, φούρνο, φαρμακείο και γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στα 70 μέτρα.
 
Το Angelland Luxury Suites αποτελείται από ένα πανέμορφο και καλοσχεδιασμένο κτίριο. Κάθε σουίτα είναι πλήρως εξοπλισμένη , ενώ επίσης συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια. Κάθε μια συγκροτείται από ένα δωμάτιο σαλόνι-κουζίνα , ένα υπνοδωμάτιο , ένα μπάνιο και από μία έως δύο ιδιωτικές βεράντες , προσφέροντας την δυνατότητα φιλοξενίας σε έως και τέσσερα άτομα με απίστευτη άνεση. Η παρουσία φούρνου και ψυγείου σας δίνει την ευκαιρία να μαγειρέψετε ό,τι και όπως επιθυμείτε. Βέβαια, κάθε πρωί θα μπορείτε να φτιάχνετε τον καφέ αλλά και το πρωινό σας με προϊόντα που εμείς ήδη θα σας παρέχουμε στους χώρους της κουζίνας σας. Εάν θελήσετε να απολαύσετε ταινίες/σειρές καθισμένοι ή ξαπλωμένοι στον καναπέ σας παρέχουμε δωρεάν το Netflix σε μια οθόνη 50 ιντσών.Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι κάθε σουίτα έχει δικό της δωρεάν Wifi και ethernet με αποκλειστικό κωδικό ο οποίος θα αναγράφεται σε ένα ταμπελάκι μέσα στο δωμάτιο. Είτε κρυώνετε είτε ζεσταίνεστε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε , διότι χάρη του κλιματισμού και της αυτόνομης θέρμανσης με καλοριφέρ υπάρχει γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Εάν ζητάτε ξέγνοιαστες διακοπές το "Angelland Luxury Suites" αποτελεί το ιδανικό μέρος. Τα δελεαστικά του διαμερίσματα και οι απίστευτα κοντινές αποστάσεις από όλα θα σας εκπλήξουν. Τόσο οικογένειες όσο και παρέες θα νοιώσουν τη σουίτα σαν δεύτερο σπίτι τους!

ANGELLAND LUXURY SUITES
Πάροδος Σιαμαντά 5
Ναύπακτος, Αιτωλοακαρνανία 30300, GR
Καλέστε: +30 6976974851
[email protected]