Ξεκούραση με τον καλύτερο τρόπο

2710 Επισκέψεις στο άρθρο

Περάστε ημέρες ξεκούρασης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 
Στην Αμοργό, στην καρδιά της Αιγιάλης και σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική παραλία, βρίσκονται οι 12 Ακροπόλεις.

Το έντονα καλλιτεχνικό περιβάλλον και η φιλική ατμόσφαιρα σας βοηθά να περάσετε τις ημέρες ξεκούρασής σας με τον καλύτερο τρόπο. Στο εστιατόριο ταξιδεύετε με ξεχωριστές γεύσεις, σπιτικά φτιαγμένες, δοκιμάζοντας τα περίφημα αμοργιανά βότανα είτε μαγειρεμένα είτε σε αφεψήματα.

Πίνετε ψημένη ρακή και μας ζητάτε να σας φτιάξουμε ρακόμελο. Φυσικά όλα τα παραπάνω έχουν παράλληλα μουσική επένδυση επιμελημένη από εμάς.

 

που να μεινετε - ΑΜΟΡΓΟΣ

  • Το κόσμημα της Αμοργού!

    Το Aegialis Hotel & Spa βρίσκεται σε έναν ήσυχο κόλπο της Αμοργού με εκπληκτική θέα, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όσων αναζητούν ησυχία και ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό. Τα δωμάτια είναι ευάερα και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ενώ το ξενοδοχείο σερβίρει ελληνικό πρωινό.
     22850 73393 Περισσότερα

τι να κανετε - ΑΜΟΡΓΟΣ

  • Απόλαυση για τα μάτια και τον ουρανίσκο

    Ένα εστιατόριο της Αμοργού πάνω στην παραλία της Αιγιάλης με θέα την όμορφη Νικουριά, προσφέρει γεύσεις και μυρωδιές από Αμοργιανά πιάτα αλλά και σύγχρονη ελληνική και διεθνή κουζίνα. Χάρη στη τοποθεσία και το ευρύχωρο περιβάλλον του, το εστιατόριο Νησί λειτουργεί και ως χώρος για δεξιώσεις γάμων αλλά και παιδικών πάρτυ!
     2285073393 Περισσότερα