Λόγος για να πας στο χωριό!

3492 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα εστιατόριο γίνεται σήμα κατατεθέν για ολόκληρο χωριό και λόγος επίσκεψης! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Τα Χορτάτα είναι ένα καταπράσινο χωριουδάκι στο κέντρο της δυτικής πλευράς της Λευκάδας. Μπορεί να μη το βρεις στους τουριστικούς οδηγούς, σίγουρα όμως θα συναντήσεις «Τ Αλώνι» και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο! Είναι το σύγχρονο σήμα κατατεθέν του χωριού, το νέο στέκι που αγαπήθηκε από ντόπιους και επισκέπτες του νησιού.

Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, που συνδυάζει την καλαισθησία με την παράδοση, ισορροπώντας ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν. Ένας χώρος οικείος, που φτιάχτηκε με αγάπη και συναίσθημα.

«Τ Αλώνι» ξεκίνησε την διαδρομή του θέλοντας να περιποιηθεί γνωστούς και φίλους, ντόπιους αλλά και από διαφορετικές πατρίδες, με ίδια αλλά και διαφορετικά γούστα, όπως ακριβώς θα έκανε ένας φιλόξενος οικοδεσπότης που έχει στο νου του πάνω από όλα να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του.

Κι όπως ο καλός οικοδεσπότης προσφέρει τα καλύτερα του σπιτιού του έτσι και «ΤΆ Αλώνι» προσφέρει στους επισκέπτες τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα γευτείτε λαχανικά από τον κήπο μας, θα απολαύσετε φέτα και λάδι δικής μας παρασκευής και θα δροσιστείτε με κρασί γνήσιο λευκαδίτικο από τον αμπελώνα μας. Στ «Αλώνι» θα συνειδητοποιήσετε ότι η αξία της πρώτης ύλης αποκτά άλλη βαρύτητα καθώς με πολύ αγάπη και μεράκι φροντίζουμε να παρασκευάζουμε και να επιλέγουμε το καλύτερο για εσάς.

«Τ Αλώνι» σας προσκαλεί σε μια γευστική συνάντηση που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, σε ένα ταξίδι που θα κουβαλάτε σαν ανάμνηση φεύγοντας από τα Χορτάτα. Μια ανάμνηση συνδεδεμένη με όλη την γοητεία, τις γεύσεις και τις ευωδιές της Λευκάδας.