Μαγευτική παραλία

3099 Επισκέψεις στο άρθρο

Ξεκούραση, διασκέδαση και βουτιές συνδυάζονται άψογα στη Θάσο.

Η «Ψιλή Αμμος» από την δεκαετία του ΄80 έχει ρίξει «άγκυρα» στην πιο διάσημη παραλία της νότιας Θάσου, στην ψιλή άμμο, καταφέρνοντας να γίνει σταθερά το πρώτο, σε επισκεψιμότητα και σε προτίμηση των ηλικιών 15-44, Πλάζ-Μπάρ στην Θάσο.

Το σκηνικό καλοκαιρινό και …ξύλινο. Κορμοί, στηρίζουν την ξύλινη σκεπή μεταφέροντας την δροσιά του βουνού πλάι στο κύμα. Η μουσική, ταιριάζει με την διάθεση των καλοκαιρινών διακοπών, και όλα είναι δυνατό να συμβούν: χορός, parties, νυχτερινό μπάνιο, Beach Bar-B-Q κλπ.
 
Η δράση ξεκινά καθημερινά από τις 11.00 το πρωί με όλα τα είδη καφέ για να ξεκινήσει σωστά η μέρα, καθώς η απόλαυση συνεχίζεται με μοναδικά milkshakes, φρέσκους ανάμικτους χυμούς, μπύρες, σφηνάκια, ποτά …

Η μουσική ντύνεται καλοκαίρι. Με επιλογές από reggae, house, hip-hop, rnB, latin, disco, rock, lounge ο dj μας παρασύρει όλους στον ρυθμό. Χορός για όσο αντέξετε, ενώ ο Γιώργος δεν θα σας αφήσει να φύγετε αν δεν δοκιμάσετε ένα καταπληκτικό σφηνάκι του.

Το bar-πλεούμενο σας δίνει θέα σε όλη την πλαζ: παρέες που παίζουν beach volley, «hot» παρουσίες που κάνουν ηλιοθεραπεία και καταγάλανα νερά θα μαγέψουν το βλέμμα σας όλη την μέρα μέχρι το σούρουπο! Τότε μπορείτε να θαυμάσετε τον ήλιο να χάνεται στη θάλασσα και να δροσιστείτε από το θαλασσινό αεράκι... Ησυχία…

Tags: ΘΑΣΟΣ