Φαντασιακή εμπειρία

2268 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι Νύμφες και ο Κράθις έχουν σηκώσει την αυλαία της άνοιξης και σε περιμένουν. Τα γατάκια πίκο και πίκο σε ζητούν …απίκο.

Στις "Νύμφες" στη Ζαρούχλα θα τρέξεις για το καταπράσινο και κατάφυτο ελατόδασος σε υψόμετρο 1000μ. Θα φας παραδοσιακά στη Ζαρούχλα που απέχει μόλις 300 μέτρα και θα εμπεδώσεις τη φιλοσοφία να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις. Στο τζάκι με ένα αφέψημα μπορείς να κοιτάς για ώρες το ξύλο και την πέτρα.

Τα αυτόνομα σπιτάκια στις "Νύμφες" στη Ζαρούχλα είναι κοιτίδες χαράς. Φιλοξενία και φυσικό περιβάλλον, οικειότητα και ζεστασιά, όλα σου εγγυώνται την πολυτέλεια και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.

Κλέψε χρόνο και κάνε βόλτα δίπλα στο ποτάμι. Ο Κράθις με την παράδοση και τη μυθολογία που μιλάει για τις Νύμφες του είναι απλά υπέροχος. Βρες τον τρόπο να κυνηγήσεις το φυσικό όνειρο, να χαθείς στα δέντρα και να παίξεις με τα παιδιά σου ή το ταίρι σου τον χαμένο θησαυρό στα νωτισμένα φύλλα και στο νωπό χώμα που ανασαίνει φρεσκάδα και καθαρό βουνίσιο αέρα.

το ανεξάρτητο σπιτάκι σου είσαι ένας εξερευνητής της φύσης που με σύμμαχο τις σύγχρονες ανέσεις ζεις το απόλυτο όνειρο διαμονής και ανανέωσης.