Παιχνίδι, χαρά, διακοπές!

2197 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ένα ιδανικό ορμητήριο, απολαύστε ήρεμες και ειδυλλιακές διακοπές και αποδράστε στις πανέμορφες οργανωμένες παραλίες και στα γραφικά χωριά της Λέσβου χωρίς κούραση.

Σε έναν τόπο ευλογημένο, στο πανέμορφο χωριό της Καλλονής στη Λέσβο, με τα νερά του κόλπου να χαρίζουν την ζωή σε ανθρώπους και ζώα, είναι χτισμένο το ξενοδοχείο Πασιφάη.

Μόλις 400μ. μακριά από το τουριστικό θέρετρο της Σκάλας Καλλονής και 300μ. από την οργανωμένη αμμώδη παραλία, μια όαση διαμονής υπόσχεται να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο.

Διαμορφωμένο με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές εξυπηρέτησης και έχοντας όλες τις ανέσεις, το ξενοδοχείο Πασιφάη προσφέρει άνετους χώρους και κάθε είδους δραστηριότητες, αλλά και ώρες ξεκούρασης και ανεμελιάς.

Το δωμάτια του ξενοδοχείου είναι όλα διακοσμημένα με γούστο και επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις, έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, ενώ ο περιβάλλων χώρος το καθιστά ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν ένα ξεκούραστο διάλειμμα, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Νιώστε τη θαλασσινή φρεσκάδα του Αιγαίου, λουστείτε στα αισθησιακά χρώματα της Ανατολής και αφήστε ανέμελο το βλέμμα σας να πλανηθεί στους καταπράσινους ελαιώνες της Λέσβου, μέσα από μια μοναδική εμπειρία διακοπών.