Με τζάκι και υδρομασάζ!

2204 Επισκέψεις στο άρθρο

Δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, τζάκι και υδρομασάζ... Όλες οι σύγχρονες ανέσεις σε ένα υπέροχο μέρος.

Ατμόσφαιρα σπιτική, με αρχιτεκτονική που συνδυάζει την παράδοση και τη διακριτική πολυτέλεια. Tο Βάλια Νόστρα στην πανέμορφη Βασιλίτσα Γρεβενών αιχμαλωτίζει το βλέμμα.

Ζεστή και φιλική η αίσθηση στα δωμάτια του "του ξενοδοχείου. Δωμάτια και πολυτελείς σουίτες με μοναδική θέα και θαλπωρή που κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη. Και φυσικά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (τζάκι, δορυφορική και συνδρομητική τηλεόραση, mini bar, υδρομασάζ).

Εξωτικοί τόνοι συνδυάζονται αρμονικά με την παράδοση στο σαλόνι του "Βάλια Νόστρα" σας υποδέχεται φιλικά. δίπλα στο τζάκι, για καφέ, ποτό ή ψυχαγωγία...

Η θέα από το εστιατόριο ανοίγει την όρεξη και μας προσκαλεί να απολαύσετε τις υπέροχες παραδοσιακές συνταγές &μοναδικες γεύσεις από το χθες..

 Πανόραμα στο βουνό
Με ιδιαίτερο ύφος ο χώρος της πισίνας και του bar με θέα στο δάσος και τις βουνοκορφές. Εδώ ο χρόνος κυλάει αργά. Στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης με το χαμάμ, τη σάουνα και το μασάζ να συμπληρώνουν τη φιλοξενία σας.

Για τους λάτρεις του σκί σε απόσταση 6 χιλ βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Είναι από τα πιο όμορφα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα. Κρατάει χιόνι μέχρι αργά την Aνοιξη.