Μένει αξέχαστο

2280 Επισκέψεις στο άρθρο

Ζήσε τις πιο αλλιώτικες και αξέχαστες διακοπές στους ανακαλύπτοντας τους εξωτικούς Λειψούς.

 
Το Studio Poseidon σας υπόσχεται την ιδανική φιλοξενία με την γαλήνια αύρα των Λειψών  και τις πανέμορφες παραλίες. Βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο και με απίστευτη θέα. Οι διακοπές σας στους Λειψούς θα σας μείνουν αξέχαστοι. 

Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι που βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Τα κλιματιζόμενα στούντιο του Studio Poseidon είναι ευρύχωρα, ευάερα και περιλαμβάνουν καθιστικό και τραπεζαρία. Κάθε μονάδα διαθέτει μικρή κουζίνα με τηλεόραση, ψυγείο και ηλεκτρικό φούρνο, ενώ ορισμένες έχουν ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο ρούχων. Το ιδιωτικό μπάνιο προσφέρει δωρεάν προϊόντα περιποίησης, παντόφλες και στεγνωτήρα μαλλιών.

Το προσωπικό στη ρεσεψιόν μπορεί να οργανώσει περιποιήσεις μανικιούρ και πεντικιούρ και να βοηθήσει με την ενοικίαση αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και ποδηλάτου από το κατάστημα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Το Studio Poseidon απέχει 100μ. από το λιμάνι των Λειψών και 150μ. από εστιατόρια, ταβέρνες και σούπερ μάρκετ. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι.

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στους Λειψούς!
 

Tags: ΛΕΙΨΟΙ