Μία απρόσμενη έκπληξη

3288 Επισκέψεις στο άρθρο

Βρείτε τον απόλυτο και ιδανικό προορισμό για όποιον ψάχνει ένα πανέμορφο σημείο χαλάρωσης σε μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Καθώς φτάνετε σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Ζαγορίου, το Δίλοφο, λίγα μέτρα από το πάρκιγκ του χωριού, βρίσκεται ένα πετρόκτιστο αρχοντικό που φιλοξενεί το ολοκαίνουριο Ξενοδοχείο Αλθαία.

Σε αρμονία με την αρχιτεκτονική του οικισμού, σας προδιαθέτει ευχάριστα να απολαύσετε τους προσεγμένους εσωτερικούς χώρους. Με πρωταγωνιστές το ξύλο και την πέτρα, τα περίτεχνα ταβάνια, τους κρυφούς φωτισμούς, τους άνετους καναπέδες δίπλα στο αναμμένο τζάκι, αλλά και τα τραπέζια που κρυφοκοιτάζουν μέσα από τα παράθυρα το φυσικό περιβάλλον, αποτελεί μια απρόσμενη έκπληξη!

Με ένα μενού άκρως προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία των φρέσκων ντόπιων προϊόντων, ο σεφ μαγειρεύει καθημερινά πιάτα που αποτελούν φόρο τιμής στην πλούσια ζαγορίσια γαστρονομική παράδοση –σούπες, φασολάδα, βραστό αλλά και τοπικές πίτες και ευφάνταστους μεζέδες. Ντόπια κρασιά και σπιτικό τσιπουράκι συντροφεύουν κάθε γεύμα σας, ενώ ροφήματα, βότανα και τσάι προσφέρουν χαλάρωση κάθε στιγμή της ημέρας!