Μια υπέροχη θεματική διαδρομή

2721 Επισκέψεις στο άρθρο

Επισκεφθείτε την Odysseus Zoo Land Κεφαλλονιά, μέσα από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της Οδύσσειας, περιηγηθείτε στο φυσικό τοπίο του πάρκου, γνωρίζοντας κάποια σπάνια ζώα και πτηνά

Επισκεφθείτε την Odysseus Zoo Land Κεφαλονιά, 2χμ εθνικής οδού, Σάμης-Αργοστολίου.

Επισκεφθείτε την Odysseus Zoo Land Κεφαλονιά, μέσα από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της Οδύσσειας, περιηγηθείτε στο φυσικό τοπίο του πάρκου, γνωρίζοντας κάποια σπάνια ζώα και πτηνά. Όπως ο μαύρος χοίρος (που είναι υπό εξαφάνιση), τα μοναδικά αλογάκια του Αίνου, τα βασιλικά ελάφια και άλλα πολλά ήμερα και άγρια ζώα της περιοχής.
Μια υπέροχη θεματική διαδρομή σχεδιασμένη ειδικά για μικρούς και μεγάλους.

Η Οδύσσεια, το αριστουργηματικό έπος του Ομήρου, έχει χαρακτηριστεί ως η κορυφαία ιστορία που διαμόρφωσε τον σύγχρονο άνθρωπο και τα ιδανικά του.

Αυτό συμβαίνει γιατί περιγράφει το θάρρος, την επιμονή και την αφοσίωση στον στόχο του Οδυσσέα, στο ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του, την Ιθάκη. Ξεγέλασε τον θηριώδη Κύκλωπα Πολύφημο, αντιστάθηκε στη μάγισσα Κίρκη και στις γοητευτικές Σειρήνες και νίκησε τα θαλάσσια τέρατα Σκύλα και Χάρυβδη.

Έφτασε στην Ιθάκη και μεταμφιέστηκε σε ζητιάνο από τη θεά Αθηνά για να εκδιώξει τους μνηστήρες. Συνάντησε τα αγαπημένα του πρόσωπα και έγινε και πάλι ο κυρίαρχος του βασιλείου του.

Ας ακολουθήσουμε τον Οδυσσέα μέσα στα μονοπάτια του Odysseus Zoo Land, στο ταξίδι του μέχρι το παλάτι του.