Μοναδικός χαρακτήρας

2129 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Λίμνη Πλαστήρα και στο Νεοχώρι, μέσα στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Ανατολή συνδυάζονται ιδανικά η παράδοση με την αρχοντιά.

 

 Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ανατολή στην Λίμνη Πλαστηρα είναι επιπλωμένα παραδοσιακά με δικό τους μπάνιο, δίκλινα, τρίκλινα ή σουίτες εκφράζουν το μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής στην Λίμνη με την καταπληκτική θέα. Η θέση του ξενοδοχείου Ανατολή στο ευρύτερο Αγραφιώτικο τοπίο είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για επισκέψεις στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής, της «Κορώνης» και «Παναγίας Πελεκητής».

Με σύντομες μετακινήσεις έχει κανείς τη δυνατότητα να κάνει δραστηνριότητες στην Λίμνη Πλαστήρα όπως ορεινή ποδηλασία, ιππασία, ψάρεμα ή κολύμπι στη λίμνη και ακόμα να απολαύσει ανεπανάληπτους περιπάτους στο βουνό.

Το Ξενοδοχείο Ανατολή λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο. Ρωτήστε για τα υπέροχα παραδοσιακά πρωινά με θέα την Λίμνη Πλαστήρα και το ονομαστό παραδοσιακό φαγητό από το εστιατόριο μας στο ξενοδοχείο, φαγητό το οποίο υπάρχει δυνατότητα να το γευτείτε και στην υπέροχη βεράντα μας με θέα την Λίμνη Πλαστήρα.

Το οδικό δίκτυο της περιοχής είναι καλό. Στo Ξενοδοχείο Ανατολή φθάνει κανείς από την πόλη της Καρδίτσα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Νεοχώρι.