Ο προορισμός της δικής σου ηρεμίας

2012 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/6/2020

Σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Ικαρίας, τον Αγιο Κήρυκο και δίπλα στην παραλία, οι εγκαταστάσεις του Anemoeassa Villas ξεχωρίζουν για τον μοναδικό χαρακτήρα και τις σύγχρονες ανέσεις τους.

 
Σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Ικαρίας, τον Αγιο Κήρυκο και δίπλα στην παραλία, οι εγκαταστάσεις του Anemoeassa Villas ξεχωρίζουν για τον μοναδικό χαρακτήρα και τις σύγχρονες ανέσεις τους, αφού κάθε μια από τις πολυτελείς βίλες του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί με vintage λεπτομέρειες, συνδυάζοντας ταυτόχρονα λειτουργικότητα και κομψότητα.

Η Ικαρία είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο νησί, διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μέρος που έχετε επισκεφθεί ποτέ και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσους αγαπούν τη φύση, επειδή το ορεινό τμήμα του νησιού έχει όμορφα φυσικά τοπία για να εξερευνήσετε. Μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Aγιο Κήρυκο βρίσκεται το χωριό Φάρος, όπου βρίσκεται η Ανεμόεσσα.

Το Anemoeassa Villas διαθέτει τέσσερις πολυτελείς βίλες με όλες τις ανέσεις σχεδιασμένες με λεπτομέρειες που συνδυάζουν λειτουργικότητα με κομψότητα και βρίσκονται σε απόσταση μόλις τριών λεπτών από την πανέμορφη παραλία όπου μπορείτε να βρείτε παραλιακά μπαρ, ταβέρνες και καφετέριες

 

που να μεινετε - ΙΚΑΡΙΑ

  • Στο απόγειο της χαλαρότητας των διακοπών

    Σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από την παραλία των Θέρμων, με τις ιαματικές πηγές μεταλλικού νερού της Ικαρίας, το παραδοσιακή κατασκευής Agriolykos Pension θα σας χαρίσει τις καλύτερες διακοπές, με την υπέροχη θέα και τα λιτά αλλά άνετα δωμάτιά του που διαθέτουν όλες τις παροχές για τη μοναδική ικαριώτικη χαλάρωση.
     2275022433, 2275022383 Περισσότερα
  • Ο προορισμός της δικής σου ηρεμίας

    Σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Ικαρίας, τον Αγιο Κήρυκο και δίπλα στην παραλία, οι εγκαταστάσεις του Anemoessa Villas ξεχωρίζουν για τον μοναδικό χαρακτήρα και τις σύγχρονες ανέσεις τους, αφού κάθε μια από τις πολυτελείς βίλες του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί με vintage λεπτομέρειες, συνδυάζοντας ταυτόχρονα λειτουργικότητα και κομψότητα.
     2275032023, 6936808182 Περισσότερα