Ολόφρεσκο ψάρι δίπλα στο κύμα

3434 Επισκέψεις στο άρθρο

Πάνω στην όμορφη παραλία του Κατάκολου με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής, υπάρχει μια ταβέρνα που δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού.

Η παραδοσιακή ταβέρνα Το Κύμα προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, με ολόφρεσκο ψαράκι και θαλασσινά να απογειώνουν το μενού! Από τις top γεύσεις του μαγαζιού θεωρούνται η ψητή σαρδέλα, τα μπαρμπούνια, οι τσιπούρες και τα λιθρίνια, ενώ στα θαλασσινά ξεχωρίζουν το ψητό καλαμάρι, οι γαρίδες σαγανάκι και το χταποδάκι.

Από το τραπέζι βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν και ελληνικές γεύσεις όπως τα κολοκυθάκια, οι μελιτζάνες και οι κολοκυθοκεφτέδες που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη γευστική εμπειρία με φόντο το θαλασσινό τοπίο.

Ξεχωριστή νότα στο φαγητό δίνει η πραγματικά ταχύτατη και άψογη εξυπηρέτηση, με το προσωπικό να δείχνει το φιλικό του πρόσωπο δημιουργώντας μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις άνετα και οικεία.

Τελικά, αν βρεθείς στο Κατάκολο, το παραδοσιακό ταβερνάκι Το Κύμα είναι αυτό που θα σου προτείνουν όλοι οι γνώστες του καλού φαγητού.